Перейти к содержимому


Надувные лодки ПВХ Bark, Kolibri, Grif Boat, палатки, тенты, транцевые колеса и другие аксессуары к надувным лодкам
Купить лодку ПВХ Bark
в интернет-магазине BARK.in.ua

Загальна інформація про ідентифікацію малих суден (Cin)

идентификация маломерного судна

  • Закрытая тема Тема закрыта
В этой теме нет ответов

#1

    SV
  • OFFLINE
  • 1170 сообщений
  • Город: Днепропетровск

Отправлено 24 February 2013 - 07:18

CIN (Craft Identification Number) — це ідентифікаційний номер корпусу малого судна, вимоги до якого наведені у стандарті ISO 10087:2006. В попередній версії стандарту ISO 10087:1996 він називався HIN (Hull Identification Number). В деяких джерелах можна зустріти і такий термін як - MIC (Manufacturer Identification Code).

Присутність на корпусі СIN коду є підтвердженням сертифікації малого судна та захищає виробника та споживача від підробок. СIN відображає місце, дату побудови, модель та серійний номер малого судна. Цей код є унікальним для кожного індивідуального судна!

Відсутність або порушення таблички СIN швидше за все свідчить про те, що судно старе, не сертифіковане або побувало в серйозній аварії і пройшло ремонт, чи взагалі крадене.

Відповідно до вимог пункту 1.3.4.10.5.1 частини 1 "Правил класифікації та побудови суден" видання 2010 р., стандарту ISO 10087:2006 "Малі судна. Ідентифікація судна. Система кодування", кожне судно повинно бути марковане ідентифікаційним номером - CIN кодом, який надається національним класифікаційним товариством.

Структура СІN коду для нанесення на корпус малого судна, відповідно до стандарту ISO 10087:2006 має такий вигляд:

Прикрепленное изображение: 1.jpg



Правила нанесення символів СІN, їх розмір та розташування CIN на корпусі малого судна визначається згідно розділу 4 та пунктів 5.1 та 5.3 стандарту ISO 10087:2006.

З 1 грудня 2012 року при будівництві малих суден під технічним наглядом Регістра судноплавства України маркування на корпусі СІN коду є обов’язковим, за виключенням суден, побудованих до 01.12.2012 р.

Знаючи СIN, ви можете в сумнівних випадках перевірити оригінальність малого судна (тобто що воно було побудоване під технічним наглядом Регістра судноплавства України) або запросити інформацію про судно у фірми-виробника.

Перевірка справжності виготовлення малого судна під технічним наглядом Регістра судноплавства України може проводитися споживачем при внесені ідентифікаційного номеру корпусу малого судна (СІN) або номеру виданого сертифікату на сайті РУ по наступним параметрам: підприємство-виготовлювач, технічні дані, місце, дату побудови, модель та серійний номер малого судна.

Источник:shipregister.ua

Каталитические грелки Kovea + бензин в подарок



Каталитические грелки Kovea + бензин в подарок