agent_asd (30 April 2013 - 07:18) писал:
До участі в змаганнях допускаються учасники, які за віком не молодші 18 років.
Учасники зобов’язані:
• виконувати вимоги поведінки на водоймищах, правил змагань і даного положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві;
• беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів;
• при погіршенні здоров’я терміново поставити до відома суддю.
• дотримуватись Правил проведення змагань.
...
Спінінг :
...
До зважування риба зберігається в садку. Зберігання риби в інших приспособах (напоясних сумках, пакетах тощо) забороняється. Зважування відбувається під час змагань лінійними суддями. Щука,судак,окунь після зважування відпускається у водойму живими.
До зважування приймаються всі види хижої риби, які є у водоймі (щука, окунь,судак), спіймані на дозволену приманку. Розмір залікової риби не лімітований, оскільки після зважування вся риба відпускається у водойму. Результат заноситься в протокол та засвідчується підписами суддів і спортсмена, котрий упіймав рибу. До зважування приймається тільки жива риба. Риба, що зловлена в момент фінішного пострілу вважається зарахованою, якщо на момент пострілу вона знаходиться в руках спортсмена, у підсаку або на березі.
Дозволяється заходити в воду на висоту риболовних чобіт, але не вище коліна...
В связи с выше означенным интересно узнать ответ судей на то, что парень, поймавший окуня на 790 грамм, его не отпустил, но результат ему зачислен, как так?
Я не против участника, я даже рад за его удачу и пойманного красавца-окуня, но как говорится - "Истина дороже".
Рыба обычно выпускается , но на усмотрение организаторов можно и оставить некоторые экземпляры

Сообщение отредактировал agent_asd: 10 June 2013 - 08:50