Metiz (10 June 2016 - 21:01) писал:
Как правило уже не переплавляют, а делают из готового сырья.
И как то грубо Вы так отзываетесь о хлопцах, что экономят бабулесы простых рыболовов, изготовлением качественных силиконовых приманок по доступным ценам.
Йдеться саме про
клонування приманок. Хлопці, що економлять гроші простих рибалок тут зовсім ні до чого. Моє висловлювання жодним чином
не стосується тих, хто щось там виробляє (переплавляє) для себе та своїх знайомих. Це особиста справа того майстра, що саме і з якої сировини він робить. Також воно
не стосується тих виробників, що розробляють власні моделі приманок та пропонують їх споживачеві за ціною, прийнятною як для себе, так і для споживача.
Але коли мережу магазинів завалюють клонами Кейтечів та Імакацу, то особисто я не повірю, що це зроблено з альтруїстичних міркувань. Це казки про доброго дядю, який налагодив виробництво клонів Джавастіків, тому що цілу ніч плакав. Бо побачив простого українського хлопчика, що розгублено перераховував гроші на шкільний сніданок перед стендом Імакацу.
Цей дядя налагодив виробництво клонів, бо в нього впали продажі японського силікону. А так набагато простіше і швидше набивать кишеню за рахунок отих простих рибалок. Не треба проходити той шлях, який проходять порядні виробники. Щось розробляти, тестувати та просувати на ринку. Бо приманка і так має чудову репутацію. Лишилося тільки, щоб декілька "експертів" переконали споживача, що вона не тільки не гірша, а навіть краща за оригінал...
При тому, що я не страждаю на снобізм. І якщо бачу якусь цікаву приманку, то мене в останню чергу цікавить, що там буде написано на упаковці "Токіо" чи "смт Ювілейне". Задоволення від рибалки здебільшого залежить від здатності людини отримувати це задоволення, а не від того, що пишуть на коробці
П.С. Так, як дискусія вже давно вийшла за межі обговорення саморобних приманок, то з дозволу всіх учасників залишу цю гілку. Нехай тут краще пишуть майстри, які розробляють свої приманки. На відміну від мене, їм є що писати по суті питання. А всім форумчанам читати це буде значно цікавіше
З повагою!